Resultat Årets bild 2013

Så var då klubbens stora begivenhet ”Årets bild” avgjord. Redovisningen av tävlingen gjordes på senaste klubbmötet den 23 april och jury var denna gång Ludvika fotoklubb. Digital bild, färg eller svartvitt var som de senaste åren den enda tävlingsklassen. Det var 10 deltagande fotografer och var och en hade möjlighet att lämna in 3 bilder, således 30 bilder totalt. Bedömningen från juryn var: ”Överlag var det bra bilder och gav oss mycket huvudvärk innan placeringarna var avgjorda” Juryns kommentar till respektive bild.

Alla placerade tävlingsbilder dvs. de tio främsta kan ses längst ner på sidan.

1 Benny Karlsson – Vårlängtan
”Enastående komposition, påpassligt. Liv i bilden trots lugnet”

2 Tanja Mueller -Lotta
”Sagolikt porträtt. Utstrålar lugn och allvar. Lagom skärpedjup, bra exponering”