Framgångsrika MFK fotografer 2017

När juryn i Västsvenska fotoexpon 2017 sagt sitt, stod det klart att fyra av MFKs fotografer vunnit priser i flera klasser. Redovisning, bildvisningar och prisutdelning sker hos årets arrangör, Lerums Fotoklubb den 4 mars.

I klass A enstaka bild digital färg eller svartvitt fick Nils-Gunnar Olsson liten silverplakett för bilden “Skäggmes” och diplom för “Den nedisade björken”. Benny Karlsson fick diplom för sin bild “Kolibri” samt visning av bilden “Pärlemor”

I klassen C enstaka bild påsikt (pappersbild) fick Tanja Mueller visning av sin bild “Kommandora”

I klass D kollektion påsikt (pappersbilder) erhöll Rolf Linder diplom för sin 5-bilders serie “Vinterlandskap”

I klassen E kollektion digitala bilder färg eller svartvitt vann Nils-Gunnar Olsson stor bronsplakett för sin serie “Krom”. I samma klass fick också Benny Karlsson visning av sin kollektion “Blottare” och Taja Mueller med sin “Kvinnor i trädgård.

Allt som allt fick ovanstående fotografer i hop 16 poäng vilket medförde att klubben hamnade på en hedrande femte plats i lagtävlingen som vanns av Skara FK på 30 poäng följt av Astra Zeneca Gbg PC på 22 och Kungsbacka FK på 19 poäng.

Nils-Gunnar Olssons bilder:

Benny Karlssons bilder: